У сервісному центрі МВС розповіли, як часто українці користуються можливістю перереєстрації авто онлайн через “Дію”

Новини

795_1Використання можливості перереєстрації транспортного засобу через додаток “Дія” виявилося затребуваною опцією для українців. Так, за перші сім днів роботи послуги наші громадяни в такий спосіб уклали 1390 угод.

Електронна перереєстрація дає можливість спростити процес нової реєстрації транспортного засобу, виключити корупційний ефект і мінімізувати бюрократію. Для звичайного громадянина це виявилося дуже зручним, а сама опція затребуваною.

З цього приводу так висловився глава Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко: «Якість, швидкість, комфорт для громадян, мінімум бюрократії та виключення корупційної складової – це основні наші орієнтири у процесі цифровізації сервісних послуг МВС. Тиждень тому у співпраці з Мінцифрою запустили перереєстрацію транспортних засобів у застосунку «Дія». Лише за сім днів громадяни уклали 1390 договорів купівлі-продажу прямо у смартфоні. Також є можливість поштової доставки номерних знаків та свідоцтв про реєстрацію авто».

Однією з найбільш затребуваних опцій роботи сервісного центру МВС і персональної електронної системи “Дія” є можливість дистанційного обміну водійського посвідчення. Така опція затребувана для наших громадян не тільки в Україні, а й ще в 12 країнах. На поточний момент опрацьовано понад 240 тисяч заявок на обмін водійських прав.

Оцініть автора
АвтоПодбор
Додати коментар