Громадяни України, які проживають у Польщі, можуть замінити своє водійське посвідчення за допомогою послуги доставки його за кордон

Новини

289e2efaa2-2В електронному кабінеті водія можна замовити водійське посвідчення з можливістю відправки його за кордон. Наразі така можливість існує тільки для українських громадян, які проживають у Польщі. Про появу нової послуги повідомило Міністерство внутрішніх справ.

Така послуга може бути актуальною для молодих водіїв, які отримали тимчасові права на 2 роки і змушені перебувати в Польщі. Дана послуга буде актуальна ще й тим особам, хто загубив водійське посвідчення, пошкодив або змінив персональні дані.

Відправлення здійснюється Укрпоштою. В електронному кабінеті водія достатньо обрати послугу міжнародної доставки та вказати причину заміни прав, а потім зробити оплату цієї послуги.

Вартість бланка посвідчення становить 311,00 гривень. З моменту опрацювання заявки сервісним центром МВС і до отримання нових прав власником у Польщі мине орієнтовно 15 днів. Сама по собі послуга доставки коштує 960,00 гривень.

Оцініть автора
АвтоПодбор
Додати коментар